Maak een afspraak

Wimperextensions

Maak een afspraak

Naast knippen en kleuren zijn wij bij Hairrr tevens gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions. Geniet met deze natuurlijke extensions van een stralende look met mooie en krullende wimpers. U kunt bij ons uw gehele wimpers laten aanpakken of uw wimpers laten opvullen. Wij vertellen u hierover graag meer!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Maak uw nieuwe look af met wimperextensions

Laat u een balayage zetten of komt u langs voor een knipbeurt? Laat dan gelijk de wimperextensions zetten waar u al zolang naar uitkijkt! Wij werken met de producten van WIMPR, welke de beste One by One extensions op de markt hebben. Deze zachte extensions geven u een natuurlijke uitstraling en u voelt ze niet eens zitten. Met deze wimperextensions kunt u sporten, zwemmen, douchen en slapen zonder problemen. U hoeft zich dus nooit druk te maken om uw look! De extensions blijven gedurende zes weken perfect zitten en geven u een frisse blik op ieder moment van de dag.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Wanneer komt u langs?

Wilt u uw knipafspraak combineren met het laten zetten van wimperextensions? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten, zoals het verzorgen van bruidskapsels? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U bereikt ons via 0166 600 900 of door middel van het online reserveringssysteem. Wij nemen graag de tijd voor u.

 

Maak een afspraak

Hairrr