Maak een afspraak

Kapper voor balayage in Tholen

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een professionele kapper voor het laten zetten van een balayage in uw haar in omgeving Tholen? Bij Hairrr zijn wij gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken, waaronder balayage. Wilt u weten of uw haar geschikt is voor een balayage? Kom dan gerust eens langs bij onze kapsalon. Onze kappers staan voor u klaar en geven u graag persoonlijk advies!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Uw kapper voor een perfecte balayage in omgeving Tholen

Een balayage geeft een stijlvolle uitstraling aan uw look en is ook nog eens erg praktisch. U kunt er na een balayage door onze kapper in Tholen voor kiezen om uw eigen haarkleur wat langer te laten zien: deze kleurtechniek geeft u namelijk de vrijheid om uw uitgroei te laten staan op een mooie manier. Met een balayage kunt u dan ook verschillende kanten in. De kappers van Hairrr hebben veel ervaring met het uitvoeren van deze techniek en adviseren u hier graag over. Het verven van uw haar doen wij altijd met liefde voor het vak en oprechte aandacht voor u.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Wij heten u graag van harte welkom in onze kapsalon aan de Kerkstraat. Om voldoende tijd voor u in te plannen, vragen wij u om op voorhand een afspraak in te plannen bij onze kapper in Tholen voor het laten zetten van balayage. Dit doet u via 0166 600 900 of via ons online reserveringssysteem.

 Maak een afspraak