Maak een afspraak

Kapper voor balayage in Tholen

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een professionele kapper om een balayage in te zetten in de omgeving van Tholen? Bij Hairrr zijn wij gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken, waaronder balayage. Wilt u weten of uw haar geschikt is voor balayage? Kom dan gerust eens langs bij onze kapsalon. Onze kappers staan voor u klaar en geven u graag persoonlijk advies!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Wij zijn uw kapper voor dé perfecte balayage

Een balayage geeft een stijlvolle uitstraling aan uw look en is ook nog eens erg praktisch. U kunt er na een balayage door onze kapper voor kiezen om uw eigen haarkleur wat langer te laten zien: deze kleurtechniek geeft u namelijk de vrijheid om uw uitgroei te laten staan op een mooie manier. Met deze verftechniek kunt u dan ook verschillende kanten op. Onze kappers hebben veel ervaring met het uitvoeren van deze techniek en adviseren u hier graag over. Het verven van uw haar doen wij altijd met liefde voor het vak en oprechte aandacht voor u.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Plan uw afspraak in voor het inzetten van een balayage

Wij heten u graag van harte welkom in onze kapsalon aan de Kerkstraat. Om voldoende tijd voor u in te plannen, vragen wij u om op voorhand een afspraak in te plannen bij onze kapper voor het laten zetten van balayage. Dit doet u via 0166 600 900 of via ons online reserveringssysteem. Zo kunnen we echt de tijd voor u nemen en zorgen we ervoor dat u met een prachtige balayage onze kapsalon nabij Halsteren verlaat! Bekijk ook onze prijslijst voor meer informatie over de tarieven.

Hairrr