Maak een afspraak

Salon info

Knippen en Snijden

Bij Hairrr volgen we regelmatig masterclasses en cursussen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken van het knippen en snijden van het haar. Wij kijken bij het geven van het advies ook naar de vorm van uw gezicht zodat we de mooie dingen aan uw uiterlijk benadrukken en uw uitstraling helemaal top is! Er zijn stylisten in ons team die korte kapseltjes helemaal de max vinden. Laat je verrassen!

Daarnaast zijn er ook speciale kniptechnieken voor krullend haar die wij ook beheersen. Kortom onze naam en logo zegt het al; Kort haaR, krullend haaR en lang haaR, u kunt voor alles bij ons terecht!

Color bar

Een kapsel is niks zonder kleur! Samen met u ontdekken we welke kleur het beste past bij uw kapsel en imago! Onze coloristen zijn gespecialiseerd in de nieuwste kleur- en balayage technieken. Na overleg bereiden zij de juiste kleur om zo aan uw wensen te voldoen. We kunnen zo samen kijken naar welke kleurtechniek het beste bij uw wensen past om zo het gewenste resultaat te bereiken. Bij Hairrr draait het om moderne maar gangbare kleuren. We vinden zogenaamde ‘kort pittige’ kapseltjes super, maar ook de kleurtechnieken voor lange haren zoals balayage, contouring, highlights, lowlights en ombre hebben we onder de knie!

We kleuren met het merk Oolaboo. Een van de belangrijkste ingredienten hiervan is pure truffelolie. Truffelolie is één van de rijkste bronnen van Vitamine B. Tijdens het kleurproces voedt truffelolie het haar op een intensieve manier. De pure pigmenten worden verfijnd als stof en dringen dieper in het haar, dit zorgt voor een zuivere, glanzende en uniforme haarkleur die er altijd gezond uit ziet, aanvoelt en u langt kunt genieten van de kleur. Daarnaast hebben we natuurlijk de shades van Redken. Dit is een toner/kleurshampoo die de haren een super mooie glans geeft.

Heren (barbershop)

Hairrr heeft natuurlijk ook specialiteiten op het gebied van heren. We zijn er zowel voor de heren met een klassiek kapsel, maar uiteraard ook voor de heren met de nieuwste, trendy looks. Voor ieder wat wils dus!

Wilt u iets meer, dan kunt u zich laten verwennen met een heerlijke, ambachtelijke scheerbeurt in onze barbierstoel. Bij dit alles horen natuurlijk de Redken Brews producten, speciaal voor de man ontwikkeld.

Haarverlenging/Haarverdikking

De wind speelt met je volle lokken. Met een glimlach ga je door je haren. Eindelijk die weelderige haardos die je altijd graag wilde. Wij werken met het systeem van NATURAL HAIR.

  • Heb je altijd al lang haar gewild?
  • Of heb je liever wat voller haar?

Met Natural Hair kan het allebei! Natural, het woord zegt het al. Natural Hair is zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van je eigen haar. Dit komt omdat er alleen gewerkt wordt met het allerbeste haar, zodat je kunt stralen als vrouw. Binnen een dik uur heb je prachtige, vol en lange haren.

De Techniek

Natural Hair wordt ingezet door een revolutionaire vlechttechniek. De inzetrand waaraan het Natural Hair wordt bevestigd is flinterdun gevlochten, daardoor is het inzichtbaar! De vlecht is de basis om de Natural Hair aan de weven met naald en draad. De techniek is volledig natuurlijk, het beschadigt je eigen haar niet!

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Hairrr