Maak een afspraak

Bruidskapsel in Tholen

Maak een afspraak

Uw bruidskapsel moet er natuurlijk op en top uitzien tijdens uw bruiloft in omgeving Tholen. Deze dag maakt u waarschijnlijk maar één keer in uw leven mee. Bij Hairrr hebben we veel ervaring met het verzorgen van een mooiste bruidskapsel en make-up. Dit speciale arrangement is perfect voor u als aanstaande bruid!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Een perfect bruidskapsel laten verzorgen voor uw bijzondere dag

Bent u op zoek naar een professionele kapper voor het stylen van uw haar voor uw bruiloft? De kappers van Hairrr hebben ruime ervaring met diverse bruidsarrangementen en staan klaar om voor u het bruidskapsel van uw dromen te creëren. Wilt u uw haar opgestoken hebben? Houdt u van krullend haar of wilt u juist uw haar stijl hebben? Laat het ons weten en wij zorgen dat het geregeld wordt. Wij werken met de professionele producten van Redken, een toonaangevend verzorgingsmerk. Daarnaast is het ook mogelijk om hairextensions door ons te laten zetten. Onze bruidsmake-up wordt verzorgd door een visagiste, welke werkt met het mooie en professionele merk Make-up Studio. Het is bij ons tevens mogelijk om wimperextensions te laten plaatsen. Alles voor uw speciale dag wordt geregeld!

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Neem contact op voor alle mogelijkheden bij onze salon

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het laten verzorgen van een bruidskapsel of een geheel bruidsarrangement bij onze kapsalon nabij Halsteren. Als dames- en herenkapper staan wij dagelijks voor u klaar. Neemt u hiervoor contact met ons op via 0166 600 900. Wij geven u graag meer informatie!

 Maak een afspraak

Hairrr