Maak een afspraak

Kapper in Tholen

Maak een afspraak

Kapsalon Hairrr is een trendsettende kapper voor dames en heren in het hartje van Tholen. Klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn de sleutelwoorden. Bij ons ervaart u een luxe haarbeleving voor een betaalbare prijs. Even onderuit in de stoel terwijl we samen uw perfecte look bespreken. Aanschuiven aan onze gezellige leestafel onder het genot van een kopje koffie of thee terwijl uw kleur inwerkt. Om vervolgens nog even te genieten van een heerlijke hoofdmassage aan onze wastafel. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan onze salon een ontspannen momentje voor uzelf wordt!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Uw trendsettende kapper in Tholen

Onze stylisten zijn constant op zoek naar verandering en vernieuwing in ons vakgebied en volgen daarom met regelmaat trainingen. Als u bij ons binnenstapt, zeg dan eens niet ”Doe maar hetzelfde”, maar daag ons uit! Dankzij onze ruime ervaring met diverse soorten kapsels, stijlen en kleuren, weet u zeker dat wij elke uitdaging aankunnen! Wilt u een balayage in uw haar en wilt u hierover een stijladvies ontvangen? Kom gerust bij ons langs, wij geven u graag persoonlijk advies. Of denkt u erover om hairextensions te laten zetten? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers vertellen u graag wat u goed zou staan!

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Bel en plan een afspraak in

Wilt u een afspraak inplannen bij een van de kappers in onze kapsalon in Tholen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en plannen gelijk een momentje voor u in. Weet u al precies wat u wilt laten doen? Plan dan een afspraak in met een kapper in onze salon in Tholen via ons online reserveringssysteem. U kiest uw behandeling, de datum en het tijdstip. We zien u graag dan!

Maak een afspraak

Hairrr