Maak een afspraak

Hairextensions laten zetten

Maak een afspraak

Wilt u hairextensions laten zetten door een professionele kapper? De kappers van Hairrr staan voor u klaar! Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkeling op het gebied van haar en styling en adviseren u graag. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Hairextensions door een professional laten zetten

Zou u graag dikker, voller en langer haar willen? Dan zijn onze hairextensions wellicht dé oplossing voor u. Onze kappers hebben veel ervaring met het zetten van hairextensions en geven u hier graag meer informatie over. Wij werken volgens de wijze van Natural Hair, een natuurlijke techniek die uw eigen haar niet beschadigd. Natural Hair wordt ingezet door een revolutionaire vlechttechniek. Binnen korte tijd heeft u een prachtig volle en lange bos haren! Wij zijn tevens gespecialiseerd in haarstyling en brengen, na het zetten van de hairextensions, uw nieuwe coupe graag in model.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Plan een afspraak met ons in

Wij vertellen u graag meer over het laten zetten van hairextensions en hoe dit in zijn werk gaat. Kom hiervoor gerust langs onze kapsalon of plan gelijk een afspraak met ons in. Dit doet u door te bellen naar 0166 600 900 of via ons online reserveringssysteem. Ook voor het laten knippen, verven of stylen van uw haar verwelkomen wij u graag!

 

Maak een afspraak