Maak een afspraak

Hairextensions in Tholen

Maak een afspraak

Wilt u prachtige hairextensions laten zetten door een professionele kapper in Tholen? De kappers van Hairrr staan voor u klaar voor haarverlenging en haarverdikking in regio Halsteren en Bergen op Zoom! Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van haar en styling en adviseren u graag. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een bezoek brengt aan onze professionele salon!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Hairextensions laten zetten door een professional

Zou u graag dikker, voller en langer haar willen? Dan zijn onze hairextensions voor haarverlenging of haarverdikking dé ideale oplossing voor u. Onze kappers hebben veel ervaring met het zetten van hairextensions en geven u hier graag meer informatie over. Wij werken volgens de wijze van Natural Hair, een natuurlijke techniek die uw eigen haar niet beschadigd en niet van echt haar is te onderscheiden. Natural Hair wordt ingezet door een revolutionaire vlechttechniek. Binnen korte tijd heeft u een prachtig volle en lange bos haar. Wij zijn naast haarverlenging en haarverdikking ook gespecialiseerd in haarstyling. Na het zetten van de hairextensions, brengen we uw nieuwe coupe graag in model.

Laat u helpen door ons team aan gepassioneerde kappers

Bij Hairrr wordt u altijd geholpen door professionals. Daarnaast is onze kapsalon nabij Halsteren een erkend leerbedrijf. Ons team bestaat uit gepassioneerde kappers met liefde voor het vak. Wanneer u hairextensions komt laten zetten voor haarverlenging of haarverdikking in onze salon, dan doen we er alles aan om het u naar uw zin te maken. Onze specialisten kijken naar wat uw haar nodig heeft. Daarom kunt u bij ons terecht voor verschillende behandelingen, zoals:

We hebben oprechte aandacht voor onze gasten en we zorgen ervoor dat u altijd uiterst tevreden onze salon uitloopt met een prachtige look. Daarnaast gebruiken we enkel producten van topkwaliteit, zoals die van Redken. Wanneer u een afspraak maakt bij onze salon, krijgt uw haar krijgt altijd de verzorging dat het verdient.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Plan een afspraak voor haarverlenging of haarverdikking met ons in

Wij vertellen u graag meer over het laten zetten van hairextensions voor haarverlenging of haarverdikking en hoe dit in zijn werk gaat bij onze salon? Kom hiervoor gerust langs onze kapsalon of plan gelijk een afspraak met ons in. Dit doet u door te bellen naar 0166 600 900 of via ons online reserveringssysteem. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze salon voor een ontspannende behandeling!

 Maak een afspraak

Hairrr