Maak een afspraak

Hairextensions in Tholen

Maak een afspraak

​Wilt u hairextensions laten zetten door een professionele kapper in Tholen? De kappers van Hairrr staan voor u klaar voor haarverlening in omgeving Bergen op Zoom! Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkeling op het gebied van haar en styling en adviseren u graag. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Hairextensions door een professional laten zetten in Tholen

Zou u graag dikker, voller en langer haar willen? Dan zijn onze hairextensions voor haarverlening in Tholen, omgeving Bergen op Zoom wellicht dé oplossing voor u. Onze kappers in Tholen hebben veel ervaring met het zetten van hairextensions en geven u hier graag meer informatie over. Wij werken volgens de wijze van Natural Hair, een natuurlijke techniek die uw eigen haar niet beschadigd. Natural Hair wordt ingezet door een revolutionaire vlechttechniek. Binnen korte tijd heeft u een prachtig volle en lange bos haren! Wij zijn naast haarverlenging ook gespecialiseerd in haarstyling en brengen, na het zetten van de hairextensions, uw nieuwe coupe graag in model nabij Bergen op Zoom.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Plan een afspraak met ons in

Wij vertellen u graag meer over het laten zetten van hairextensions als haarverlening en hoe dit in zijn werk gaat bij ons in omgeving Tholen en Bergen op Zoom. Kom hiervoor gerust langs onze kapsalon of plan gelijk een afspraak met ons in. Dit doet u door te bellen naar 0166 600 900 of via ons online reserveringssysteem. Ook voor het laten knippen, stylen of verven van uw haar verwelkomen wij u graag!

 Maak een afspraak