Maak een afspraak

Haarstyling

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon die gespecialiseerd is in haarstyling? Bij Hairrr zit u hiervoor goed! Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends wat betreft leuke en trendy kapsels. Een kappersbezoek bij ons is bovendien een unieke beleving voor uzelf. Ontspan terwijl wij ervoor zorgen dat u er prachtig uitziet!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Uw plek voor de mooiste haarstyling

Heeft u een speciale gelegenheid waarvoor u er extra mooi uit wilt zien met onze haarstyling? Of wilt u zichzelf gewoon een keer laten verwennen door een professionele kapper? Wij zorgen er graag voor dat uw haar mooi opgestoken is of in een bijzondere vlecht zit. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het doen van bruidskapsels. Op uw bijzondere dag wilt u natuurlijk dat uw haar perfect zit! De heren zijn bij ons uiteraard ook aan het juiste adres. Als herenkapper verwelkomen wij hen graag voor een knip- of scheerbeurt.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Laat u verrassen door de mogelijkheden

Voor een afspraak of de mogelijkheden voor haarstyling belt u naar 0166 600 900. Heeft u een bijzonder verzoek voor ons? Laat het ons weten, geen uitdaging is te gek voor ons! In ons team vindt u stuk voor stuk gepassioneerde kappers. Wij maken u graag nog mooier met een trendy coupe!

Maak een afspraak

Hairrr