Maak een afspraak

Herenkapper in Tholen

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een geschikte herenkapper in Tholen of omgeving? Bij Hairrr zijn wij gespecialiseerd in het knippen en scheren van heren. Onze kappers werken iedere dag weer met passie voor het vak en geven u graag persoonlijk advies. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze kapsalon aan de Kerkstraat voor een knip- of scheerbeurt. Wanneer zien wij u verschijnen?

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Dé herenkapper in Tholen

Voor een professionele herenkapper in Tholen of de nabije omgeving hoeft u niet ver te zoeken. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het knippen en stylen van heren. Of u nu kort, middellang of lange haren heeft: wij knippen uw haren graag. Wilt u een keer iets helemaal anders? Laat het aan ons weten, geen uitdaging is voor onze kappers te gek! Wij werken met de producten van Redken, een hoogwaardig kappersmerk met shampoos, conditioners en stylingproducten. Dit merk staat bekend om haar wetenschappelijke aanpak en is dan ook onze absolute favoriet!

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Wanneer mogen we u verwachten?

Wilt u een afspraak inplannen voor het laten knippen van uw haren? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die een herenkapper in Tholen u biedt? Neemt u dan contact met ons op. U bereikt ons op 0166 600 900. U kunt tevens online een afspraak maken via ons reserveringssysteem.