Maak een afspraak

Herenkapper in Tholen

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een geschikte herenkapper in de omgeving van Tholen, Bergen op Zoom en Halsteren? Bij Hairrr zijn wij gespecialiseerd in het knippen en scheren van heren. Onze kappers werken iedere dag weer met passie voor het vak en geven u graag persoonlijk advies. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze kapsalon aan de Kerkstraat voor een knip- of scheerbeurt. Wanneer zien wij u verschijnen in onze kapsalon?

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Maak een afspraak bij dé herenkapper met vele jaren ervaring

Als herenkapper hebben we jarenlange ervaring met het knippen en stylen van heren. Of u nu kort, middellang of lang haar heeft: wij knippen uw haren graag. Wilt u een keer iets helemaal anders? Laat het aan ons weten, geen uitdaging is voor onze kappers namelijk te gek! Wij werken met de producten van Redken, een hoogwaardig kappersmerk met shampoos, conditioners en stylingproducten. Dit merk staat bekend om haar wetenschappelijke aanpak en is dan ook onze absolute favoriet!

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Bel ons en plan een afspraak in om uw haar te laten knippen

Wilt u een afspraak inplannen voor het laten knippen van uw haren of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u als herenkapper aanbieden? Neemt u dan contact met ons op. U bereikt ons op 0166 600 900. U kunt tevens online een afspraak maken via ons reserveringssysteem. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Hairrr