Maak een afspraak

Professionele kapsalon nabij Halsteren

Maak een afspraak

Bij onze kapsalon in Tholen, nabij Halsteren en Bergen op Zoom, kunt u terecht voor verschillende behandelingen! In onze kapperszaak zijn diverse specialisten werkzaam, waardoor u altijd in goede handen bent. We gebruiken in onze haarsalon ook enkel producten voor topkwaliteit, waardoor uw haar de verzorging krijgt dat het nodig heeft.

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Laat uw haar knippen in onze kapsalon

De kappers van onze kapsalon volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe kniptechnieken. We voorzien u daarom graag van advies. De haarspecialisten in onze kapperszaak beheersen ook de speciale kniptechnieken voor krullend haar, waardoor iedereen met een gerust hart zijn of haar haren kan laten knippen.

Ook voor de nieuwste verftechnieken kunt u terecht in onze haarsalon

Naast het knippen, kunt u ook bij onze haarsalon terecht om uw haar te laten verven. De coloristen in onze kapperszaak zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in diverse kleurtechnieken, zoals:

  • Balayage
  • Contouring
  • High- en lowlights
  • Ombré

Samen kijken we naar welke kleurtechniek het beste bij uw wensen én uw kapsel past, zodat we altijd het gewenste resultaat bereiken. We gebruiken in onze kapperszaak enkel haarverf van een gerenommeerd merk: Oolaboo. Deze haarverf bevat pure truffelolie, wat een bron is van vitamine B. Het haar wordt hierdoor tijdens het verven op een intensieve manier verzorgd, waardoor uw haar niet beschadigt en een natuurlijke glans krijgt.

Laat extensions zetten in onze kapperszaak

Ook kunt u bij ons terecht om hairextensions te laten zetten, waardoor u eindelijk de volle coupe zal hebben die u altijd al gewild heeft! In onze kapsalon gebruiken we producten van Natural Hair, wat niet te onderscheiden is van echt haar. De extensions beschadigen uw eigen haar niet en worden in onze haarsalon ingezet door een revolutionaire vlechttechniek.

We knippen dames en heren

Niet alleen dames, maar ook heren kunnen terecht in onze haarsalon. Zowel heren met een klassieke coupe als heren die geïnteresseerd zijn in de nieuwste looks helpen we graag verder als professionele herenkapper. Daarnaast laat u zich bij ons verwennen met een ambachtelijke scheerbeurt in onze barbierstoel.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Maak een afspraak in onze kapperszaak

Kortom, u kunt bij onze kapsalon terecht voor verschillende behandelingen! Wilt u uw haar laten verzorgen door een haarexpert? Maak dan zeker een afspraak in onze kapperszaak. Neem hiervoor contact op met onze haarsalon door te bellen naar 0166 600 900 of maak onze een afspraak via ons online reserveringssysteem. We hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze kapsalon!

 Maak een afspraak

Hairrr