Maak een afspraak

Haar laten verven door een kapper in Tholen

Maak een afspraak

Laat uw haar verven door een professionele kapper in Tholen en verzeker uzelf van het gewenste eindresultaat. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche wanner u uw haren wilt kleuren in omgeving Bergen op Zoom. Zij vertellen u graag over de ‘most wanted look’ van het moment. Kom gerust langs voor persoonlijk advies!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Uw haar laten verven door een trendsettende kapper

Om altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends, zijn wij continu bezig met trainingen op het gebied van haarkleuring en -styling. Zo bent u bij een bezoek aan Hairrr voor het verven van haar verzekerd van een trendsettende coupe! Wilt u uw haren laten kleuren door middel van een balayage? Of lijkt het u iets om hairextensions te laten zetten om meer lengte of volume in uw coupe te creëren? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van het laten verven van uw haar door een van onze kappers. Dit doen wij op basis van de vorm van uw gezicht, de tint van uw huid en natuurlijk uw wensen en eisen. Wilt u eens iets totaal anders? Laat het ons weten, geen uitdaging is voor ons te gek als het gaat om haren kleuren!

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Plan een afspraak met ons in om uw haren te kleuren

Bent u toe aan een nieuwe look of is het tijd om uw kleuring bij te laten werken? Als dames- en herenkapper verwelkomen wij u graag in onze kapsalon voor het verven en knippen van uw haar. Voor het maken van een afspraak om uw haren te kleuren in onze kapsalon nabij Halsteren, neemt u contact met ons op. Hiervoor belt u naar 0166 600 900. U kunt ook eenvoudig online een afspraak maken via het online reserveringssysteem. Laat ons weten wat u gedaan wilt hebben en wij zorgen ervoor dat u er tiptop in orde uitziet!

 Maak een afspraak

Hairrr