Maak een afspraak

Haar laten knippen

Maak een afspraak

Wilt u uw haar laten knippen in Tholen? Dan gaat u natuurlijk naar Hairrr! Geniet van een ontspannen moment voor uzelf tijdens een afspraak met een van onze kappers. Of het nu gaat om een nieuw kleurtje in uw haar, een knipbeurt of het laten zetten van hairextensions: bij ons bent u aan het juiste adres!

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Uw haar laten knippen, kleuren of verlengen

Wanneer u klaar bent voor een nieuwe look adviseren wij u hier graag over. Onze kappers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche. Dames- of herenkapsel, wij geven u graag persoonlijk advies. Bent u toe aan eens totaal iets anders? Laat het ons weten! Geen uitdaging is te gek voor ons. Ons uitgangspunt bij alles wat we doen, is dat u er mooier van wordt. Naast knippen zijn wij natuurlijk ook gespecialiseerd in kleuringen, zoals bijvoorbeeld het zetten van een balayage zetten. U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor een uniek bruidskapsel en bijbehorend arrangement.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Plan een afspraak met ons in

Om uw haar te laten knippen, vragen wij u een afspraak in te plannen. Dit doet u via ons online reserveringssysteem of via 0166 600 900. Wij verwelkomen u graag in onze kapsalon!

 

Maak een afspraak