Maak een afspraak

Onze Redken producten

Maak een afspraak

Redken is een van de topmerken op het gebied van haarverzorging en staat bekend om haar wetenschappelijke aanpak en hoogwaardige producten. Meer dan 40 jaar onderzoek heeft geleid tot geavanceerde technologieën en producten. Dit is dan ook de reden dat Hairrr zweert bij deze producten. Wij gebruiken de verzorgende shampoos, hairsprays en hydraterende crèmes van dit fijne merk. Wanneer mogen wij u laten kennismaken met deze producten?

Kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen

Voor haircare én beauty

In het hartje van Tholen

Maak kennis met onze Redken producten

Wanneer u in onze kapsalon langskomt voor een knipbeurt, kleuring of haarstyling laten wij u graag kennismaken met de producten van Redken. Heeft u last van gespleten haarpunten of droog haar? Of bent u op zoek naar de perfecte shampoo voor haar met een kleurtje? Wat uw haar ook nodig heeft, Redken heeft de oplossing! Ieder product heeft zijn eigen werking en is geschikt voor een bepaald haartype. Versterk de kracht van uw klaar of behoudt de intensiteit van uw haarkleur met de kwalitatieve producten van Redken.

Ontdek de mogelijkheden van onze salon

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Als uw haar toe is aan een knipbeurt, kleuring of een andere behandeling verwelkomen wij u graag in onze kapsalon in Tholen. Maakt een afspraak door te bellen naar 0166 600 900 of via ons online reserveringssysteem. Wij laten u graag genieten van de werking van onze producten!

 

Maak een afspraak

Hairrr